Langkau ke kandungan utama

Catatan

KURUNG MODEN JAUZA

KURUNG MODEN JAUZA❤️ material lycra crepe premium quality. ( tekstur seperti kulit laici utk lapisan luar dan licin lapisan dalam, sejuk dipakai, less iron, sedikit memeri, tidak melekap)
❤️ nursing friendly - zip di depan
❤️ wudhu' friendly - tangan mudah sinsing
❤️ kain potongan A, selesa pakai, dengan getah penuh tiada zip tepi
❤️ rekaan moden, cutting selesa, puff di bahu, dengan 8 pilihan warna cantik menarik
❤️harga istimewa mampu dimiliki semua. Hanya RM125 sahaja percuma postage seluruh MalaysiaKlik link untuk order https://www.wasap.my/601115241909

Raesha Dokoh Blouse

Raesha Dokoh Blouse
Code: A1681Material: Ariana Silk Cotton
(Lembut, Tak Panas, Senang Iron, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size: 44, 46, 48
🌟Tangan Getah
🌟Dokoh / Dokoh+ManikRetail RM53 SM & RM56 SS
(Termasuk Pos)Klik link untuk order https://www.wasap.my/601115241909         🔊🔊🔊Boleh booking 24 jam

Amanda Suit

AMANDA SUIT
=============Retail RM 105 SM / RM 108 SS
Termasuk posMaterial moss crepe1) Ini colour utk setiap kod Suit AmandaSS004A- Emerald Green
SS004B - Peach
SS004C- Soft Brown
SS004D- Dark Blue
SS004E-Aqua blue
SS004F-Black
SS004G-Cream
SS004H-Dark Brown2) Pocket sebelah kanan seluar dan baju
3) Pinggang separuh getah dan boleh stretch 3-4 inci , serta ada zip ditepi
4) Hidden zip dibahagian hadapan hingga paras dada (nursing friendly)
5) Baju cutting  A cut
6)  Seluar palazo jenis straight
7) Ada zip dibahagian tgn (wudhu friendly)
8) Bahu ada span* ambil kira faktor cahayaWhatsapp ke 011-15241909

KURUNG PRINCESS INAARA 3 RAYA

🌸 KURUNG PRINCESS INAARA 3 RAYA🌸Tampil Ringkas dan Jelita dengan Kurung Princess Inaara.
✔️ Material Cotton Santana
• Mudah digosok
Terletak
• Tidak panas sesuai dengan cuaca Malaysia
✔️ Saiz dari XS - 2XL (ibu)
✔️ size dari 2y -12y (anak)
✔️ 6 pilihan warna yang menjadi pilihan terkini
🌸 Tiffany blue
🌸 Dusty pink
🌸 Teal Green
🌸 Purple
🌸 Nude rose
🌸 Navy blue
✔️ Breasfead friendly, so mommies jangan takut nak bergaya.
✔️ Potongan longgar & sopan
✔️ Kain Lipat depan mudah dan selesa untuk melangkahDewasa RM 149
Kidz RM 89
FREE postageKlik link untuk order https://www.wasap.my/601115241909

KURUNG MODEN LUNA

Mana 1 idaman kalbu......❓
Rasin yang memikat...
Cream yang menawan atau....
Merah yang mengoda..
:
Baju ini sesuai untuk pergi kerja,kenduri kendara atau berjalan2....
:
Jom....apa tunggu lagi..
Mehh beli sepasang..tak cuba tak tau..
Jangan tunggu lama2...
Nanti lama2....
Ia di ambil orang..😊KURUNG MODEN LUNA💋Materrial como crepe dan como crepe printed
💋Nursing friendly & wudhu friendly
💋 1 poket sorok disisi
💋 Ada belahan di tepi baju
💋Less iron dan tak mudah kedut
💋3 warna
💋Rm 109 - kos pos kami tanggung
Sale
RM 89 FREE postageKlik link untuk order https://www.wasap.my/601115241909

RHEA DRESS

RETAIL PRICE:
RM155.00 FREE POSTAGEPROMO PRICE:
RM144.00 Free Postage
---------------------------------------------------
APA YG SPECIAL SGT RHEA DRESS?
----------------------------------------------------
Haaa...kalau betul nak tau..WAJIB BACA 7 FAKTA kat bawah ni dulu!
.
.
(+) DESIGN VERSATILE 2 DALAM 1
RHEA DRESS direka khas dgn 2 kombinasi iaitu PRINTED CHIFFON OUTER dipadankan dgn long sleeve INNER DRESS. Yang bestnya sis boleh padankan chiffon outer atau inner dress tu dgn baju sediaa ada to create NEW LOOK & STYLE.Yang jubah tu sis nak pakai mcm tu je without outer pun boleh, lagi2 kalau sis padankan dgn printed shawl, confirm naik seri!
.
NAK LAGI BEST??Sis beli 2 helai & pairkan chiffon top tu dgn inner dress dgn warna yg berbeza.So dari 2 helai RHEA DRESS, sis boleh create 4 LOOK yg berbeza!Haa MAGIC kan...Insyallah satu pembelian yg JIMAT, BERBALOI & VALUE FOR MONEY!
.
(+) MATERIAL HIGH QUALITY PRINTED CHIFFON + COMO CREPE
Untuk OUTER TOP ianya reka dgn high …

Daisy peplum kod 110D

🍁 Daisy peplum kod 110D🍁
========================Retail RM 93
Postage rm7 / rm10
Add rm3 / rm5 utk tambahan bajuFabric : Tisabella SilkNursing Friendly
Kain Duyung
Zip bahagian belakang dan hadapan
Kain pinggang (Getah penuh)
Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin*Note: Color akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan effect lighting.Whatsapp ke 011-15241909 atau klik link di bawah👇👇👇
http://www.wasap.my/601115241909